Είστε εδώ > Νέα / THE BURGER CHALLENGE” BY DELIFRANCE

THE BURGER CHALLENGE” BY DELIFRANCE

The Burger Challenge by Délifrance Hellas

Η Délifrance Hellas μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Sandwich, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διαγωνισμό The Burger Challenge. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τελειόφοιτους σπουδαστές μαγειρικής και νέους σεφ με 1 έως 2 χρόνια εμπειρία, που θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γίνουν ευρέως γνωστοί στο χώρο της γαστρονομίας.

Ο νικητής, μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στο Monaco στις 27 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει το Chefs’ World Summit, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο υψηλής γαστρονομίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 σεφ απ’ όλο τον κόσμο!

Ένας πραγματικός παγκόσμιος κόμβος της μαγειρικής τέχνης, το Chefs World Summit έχει σχεδιαστεί ώστε να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει μια νέα γενιά σεφ, με θεματικά σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με μια έκθεση 5.500 τ.μ. με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Διαδικασία θα γίνει ως εξής:

  1. Δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων για το διαγωνισμό με βιογραφικό μέσω του website της εταιρίας www.delifrance.gr ή της σελίδας facebook (www.facebook.com/DelifranceHellas) ή μέσω email στο info@delifrance.gr έως 30/9/16
  2. Οι συμμετέχοντες που θα προκριθούν στον πρώτο γύρο, θα παραλάβουν δείγματα των ψωμιών Délifrance έως 8/10/16 για να προετοιμάσουν τις συνταγές τους (τα κριτήρια πρόκρισης σε αυτήν την φάση είναι: σχετικές σπουδές, το να είναι τελειόφοιτος ή νέος σεφ και η καλή γνώση Αγγλικών ή Γαλλικών).
  3. Οι υποψήφιοι για την τελική φάση του διαγωνισμού θα επιλεγούν με βάση το Φάκελο Συμμετοχής που πρέπει να έχουν αποστείλει στην Délifrance το αργότερο έως τις 13/10/16. Η Délifrance θα αποστείλει τους φακέλους των υποψηφίων στην κριτική επιτροπή ανώνυμα (μόνο με τη συνταγή και τα ανάλογα στοιχεία της) για την επιλογή των φιναλίστ.
  4. Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 25/10/16 στην Αθήνα.

Ο Φάκελος Συμμετοχής του κάθε υποψηφίου πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Βιογραφικό υποψηφίου με έγχρωμη φωτογραφία
  • Συνταγή του burger (πλήρης ανάλυση των υλικών & εκτέλεση)
  • Κόστος συνταγής
  • Έγχρωμη φωτογραφία του burger (πρόταση παρουσίασης)

Κάθε σχολή ή εστιατόριο μπορεί να πάρει μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού με έναν υποψήφιο.

Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να πληροί τις εξής Προϋποθέσεις:

  • Ηλικία άνω των 18 ετών
  • Τελειόφοιτος σπουδαστής σε σχολή γαστρονομίας ή αρχάριος σεφ σε εστιατόριο με maximum 2 έτη εμπειρίας
  • Δημιουργικότητα και πάθος για το φαγητό
  • Καλές επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Αγγλικά ή/και Γαλλικά σε επίπεδο άνω του μετρίου

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από τους:

  • Chef Χρόνη Δαμαλά
  • Chef Νίκο Καραθάνο
  • Chef Γκίκα Ξενάκη
  • Chef Ηλία Σκουλά
  • Food Consultant Χρήστο Σοκόλη

Δηλώστε συμμετοχή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή μέσω της σελίδας της Délifrance Hellas στο Facebook www.facebook.com/DelifranceHellas ή στέλνοντας email στο info@delifrance.gr έως 30/9/16.

Καλή επιτυχία!


Δηλωση συμμετοχης